Våra digitala kanaler

Vi vill som myndighet kunna informera och kommunicera på de sätt som passar de skilda målgrupper vi behöver vända oss till. Du hittar oss i flera olika sociala medier och andra digitala kanaler.

En person håller i en mobiltelefon, surfar på sociala medier.

Bild: Mostphotos

Myndigheten som helhet har sidan Länsstyrelsen Värmland på Facebook. Där kan du följa en del av våra verksamheter från ett mer vardagligt perspektiv.

Gilla Länsstyrelsen Värmland på Facebook Länk till annan webbplats.

Landshövdingen har en sida på Facebook där du kan följa rollen och personen bakom ämbetet.

Gilla landshövdingen Värmland på Facebook Länk till annan webbplats.

Via Viltförvaltning Värmland på Facebook för vi en dialog, svarar på frågor och ger en inblick i de stora rovdjurens villkor. På Instagram, under namnet viltforvaltning_varmland, man du följa viltförvaltningsarbetet på Länsstyrelsen Värmland i bilder.

Gilla Viltförvaltning Värmland på Facebook Länk till annan webbplats.

På Facebook-sidan Fiske och vattenvård i Värmland berättar medarbetare inom fiske, vatten och biologisk mångfald om fiske- och vattenvårdsinsatser som utförs för att förbättra, restaurera, bevara, nyttja samt tillgängliggöra länets vattenmiljöer.

Gilla Fiske och vattenvård i Värmland Länk till annan webbplats.

Vår internationella verksamhet har en egen sida.

Gilla International Värmland på Facebook Länk till annan webbplats.

Via Länsstyrelsens Twitter kan du följa nyheter, länkar till våra pressmeddelanden, tips om aktiviteter samt tweets som vi vidaresänder från andra myndigheter och organisationer vi själva följer. Ställer du en fråga via Twitter ska du även få svar från oss.

Följ kanalen LST_Varmland Länk till annan webbplats.

Följ oss gärna på Instagram där vi lägger ut aktuella bilder för att visa mer av det vi gör och den stora bredd av verksamheter som en länsstyrelse jobbar med. Tagga gärna dina bilder med #lstvarmland.

Gilla Länsstyrelsen Värmland på Instagram Länk till annan webbplats.

Vi har närvaro på LinkedIn där vi för närvarande lägger ut aktuella tjänster. Vi kommer att utöka vår aktiva närvaro på LinkedIn.

Följ Länsstyrelsen Värmland på LinkedIn Länk till annan webbplats.

Bloggar

Vilt- och rovdjursförvaltningen har haft bloggen Vilt- och rovdjursförvaltning Värmland för de som vill följa vilt- och rovdjursarbetet på nära håll. Initiativet för bloggen togs i samband med licensjakten på varg under januari månad 2010. Bloggen är sedan december 2020 avslutad.

Gå med i Ett jämställt Värmland. Via sajten kan du som organisation eller företag ansluta dig och stå bakom arbetet med att förändra Värmland till ett län som på riktigt står upp för jämställdhet.

Ettjamstalltvarmland.nu Länk till annan webbplats.

Andra webbplatser

Grensetjänsten Norge-Sverige Länk till annan webbplats.

Gränsmöjligheter Länk till annan webbplats.

Informationssverige.se Länk till annan webbplats.

Regionala serviceprogrammet (tillhör nu Region Värmland) Länk till annan webbplats.

Två länder - én elv Länk till annan webbplats.

Kontakt