27- 03 nov dec klocka 08.00 - 15.00

Funktionsrättsveckan Värmland

Bild på synskadad

Med anledning av Internationella funktionsrättsdagen den 3 december bjuder Länsstyrelsen Värmland, Region Värmland och Funktionsrätt Värmland in till en vecka med fokus på funktionsrätt.

Under vecka 48 kommer du kunna ta del av seminarier och den nationella konferensen ”Nationell samling för delaktighet”. Hela veckans program är kostnadsfritt.

  • 29-30 november: Nationell samling för delaktighet. Läs mer och anmäl dig här. Länk till annan webbplats. Under två fullspäckade dagar får du metoder och kunskap om hur just du kan arbeta för att skapa jämlika levnadsvillkor och full delaktighet för personer med funktionsnedsättning.
  • På fredagen under funktionsrättsveckan finns Länsstyrelsen Värmland, Region Värmland och Funktionsrätt Värmland på Mitt i City i Karlstad för att berätta om funktionsnedsättningar. Då finns möjlighet att med hjälp av speciella glasögon, handskar och knäskydd få känna på hur det kan vara att leva med vissa funktionsnedsättningar. Välkommen till Mitt i City fredag 1 december klockan 11–18.
Var:
Runt om i Värmland
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
Ingen anmälan krävs

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Georg Andrén

Besöksadress

Våxnäsgatan 5

Postadress

651 86 Karlstad

Organisationsnummer

202100-2395

Följ oss