17 maj 2023 klocka 08.30 - 16.00

Genius 2023

Genius 2023

Värmlands egen jämställdhetsdag, Genius, kommer att äga rum 17 maj 2023 på KCCC i Karlstad. För tionde gången samlas vi för att byta erfarenheter, inspireras och lära oss mer.

Program

Moderator för årets konferens är Lisa Bjurwald, journalist och författare. Det fullständiga programmet släpps under våren. Några teman för dagen blir positiva exempel från jämställdhetsarbetet i det värmländska näringslivet, den gröna omställningen, näthat – ett hot mot demokratin och jämställdhetsarbetet, människohandel och prostitution, kvinnor i revolution och krig, och sist men inte minst så koras årets vinnare av Genius-priset!

Information om Genius-priset på Region Värmlands webbplats Länk till annan webbplats.

Anmälan

Det finns 300 först-till-kvarn-biljetter som är gratis för dig som bor eller verkar i Värmland. Om du inte skulle hinna få en av dessa är det ingen fara – övriga kan boka plats till självkostnadspris på 500 kronor per person. Anmäl dig senast den 3 maj.

Anmälan till Genius 2023 på trippus.se Länk till annan webbplats.

Vem vinner Geniuspriset 2023?

Geniuspriset uppmärksammar gott värmländskt jämställdhetsarbete. Förra årets vinnare var Almi Värmland som prisades för sitt fina jämställdhetsarbete. Genom att mäta och analysera könsskillnader, utveckla kommunikation och rådgivning samt sprida kunskap och verktyg har Almi Värmland förändrat sin egen organisation och omvärlden i en mer jämställd riktning.

Du bestämmer vem som vinner årets jämställdhetspris genom att nominera en organisation som gör skillnad för jämställdheten i Värmland. Vinnaren utses av en oberoende jury av sakkunniga och vinnaren presenteras under konferensen. Nomineringen öppnar 1 mars.

Information om årets jury och hur du nominerar på Region Värmlands webbplats Länk till annan webbplats.

Genius på sociala medier

Genius Värmland på Facebook Länk till annan webbplats.

Om Genius

Genius är en av landet största konferenser om jämställdhet. Här träffas människor från hela landet för att inspireras, knyta kontakter och lära av varandra. Arrangörer är Region Värmland och Länsstyrelsen Värmland.

Var:
Karlstad CCC
Kostnad:
300 gratisbiljetter, först till kvarn gäller. Efter det självkostnadspris.
Sista anmälningsdag:
03 maj 2023

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Georg Andrén

Besöksadress

Våxnäsgatan 5

Postadress

651 86 Karlstad

Organisationsnummer

202100-2395

Följ oss