25 jun 2022 klocka 08.00 - 16.00

Vi söker utställare till Alsterälvens dag!

Lördagen den 27 augusti anordnar Länsstyrelsen Värmland i samarbete med Karlstads kommun Alsterälvens dag. Dagen kommer att fyllas med aktiviteter för hela familjen och nu letar vi efter verksamheter som vill vara med. Är ni en förening, företag eller organisation med koppling till Alsterälven? Då kan ni vara aktuella som utställare – anmäl ert intresse idag!

Alsterälvens avrinningsområde nyttjas av många människor under hela året, för bland annat friluftsliv, turism eller som arbetsplats. Möjligheterna är många och samverkan mellan olika aktörer är viktig för både miljön, kulturen och yrkesverksamheten.

Syftet med Alsterälvens dag är att öka intresset och kunskapen om Alsterälvens avrinningsområde hos allmänheten. Dagen kommer hållas på anrika Alsters herrgård, med föreläsningar och spännande aktiviteter på land och i vatten för hela familjen. Nu söker vi utställare med en koppling till Alsterälven som vill visa upp sina verksamheter.

Praktisk information

Att ställa ut under Alsterälvens dag är helt kostnadsfritt och ni väljer själva vad och hur ni vill presentera. Ett begränsat antal partytält och bord finns att låna. Förutom att ställa ut kan ni även hålla i en aktivitet eller hålla en kort föreläsning på 15-20 minuter.

Mer information om Alsterälvens dag kommer publiceras på Länsstyrelsens webbplats. Anmäl ditt intresse i formuläret nedan senast den 19 juni, vi återkommer till dig som fått utställarplats.

Var:
Alsters herrgård
Kostnad:
Gratis
Sista anmälningsdag:
25 jun 2022

Intresseanmälan

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 25 juni klockan 23.59.

Kontakt