28- 29 jan 2022 klocka 08.00 - 17.00

Studieresa för nötköttsproducenter till Västra Götalands län

Bild på unga nötkreatur i ett stall. Ungdjuren äter foder och det finns snö med på bilden.

Funderar du på att bygga, utveckla din nötköttsproduktion eller bara vill få inspiration och träffa andra trevliga lantbrukare? Följ med på studieresa!

Som det ser ut just nu kommer denna aktivitet istället att genomföras längre fram i vår på grund av rådande läge vad gäller spridningen av Covid-19. När nytt datum är bestämt kommer informationen här att uppdateras.

På uppdrag av Länsstyrelsen Värmland anordnar Lantbruksråd i Väst en resa för dig som är intresserad av nötköttsproduktion, dikor, byggnation, planlösningar och lantbruk. Förutom flera olika studiebesök kommer det informeras om byggnadslösningar, foder, lönsamhet och det senaste inom nötköttsproduktionen.

Den här kalenderhändelsen kommer att uppdateras med fullständigt program när datum är fastställt.

VAR:
Resan går till flera resmål i Västra Götalands län. Information om vart bussen avgår ifrån kommer inom kort.
KOSTNAD:
Själva resan är kostnadsfri, men du betalar för kost och logi.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
10 jan 2022

Anmälan

Om du vill delta anmäler du dig till Maja-Lena (Malla) Främling genom att mejla info@lantbruksradivast.se eller genom att ringa/sms:a 070-207 51 67

För att din anmälan ska vara komplett behövs namn, adress, e-postadress, telefonnummer och personnummer, samt eventuella matpreferenser.

Logotyper för Länsstyrelsen Värmland, Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling, Greppa Näringen och Lantbruksrådgivning i Väst

Kontakt