Aktuella varningsmeddelanden i Värmlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

25- 26 mar 2022 klocka 08.00 - 17.00

INSTÄLLD: Studieresa för nötköttsproducenter till Västra Götalands län

Bild på unga nötkreatur i ett stall. Ungdjuren äter foder och det finns snö med på bilden.

Funderar du på att bygga, utveckla din nötköttsproduktion eller bara vill få inspiration och träffa andra trevliga lantbrukare? Följ med på studieresa!

Resan är inställd!

Notera att datumet för denna har ändrats till följd av att aktiviteten fick flyttas fram p.g.a. smittspridningsläget. Självklart anpassas genomförandet även fotsatt till det rådande läget så om ändringar behöver göras kommer denna sida att uppdateras.

På uppdrag av Länsstyrelsen Värmland anordnar Lantbruksråd i Väst en resa för dig som är intresserad av nötköttsproduktion, dikor, byggnation, planlösningar och lantbruk. Förutom flera olika studiebesök kommer det informeras om byggnadslösningar, foder, lönsamhet och det senaste inom nötköttsproduktionen.

Den här kalenderhändelsen kommer att uppdateras med fullständigt program senare.

VAR:
Resan går till flera resmål i Västra Götalands län. Information om vart bussen avgår ifrån kommer längre fram.
KOSTNAD:
Själva resan är kostnadsfri, men du betalar för kost och logi.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
04 mar 2022

Anmälan

Om du vill delta anmäler du dig till Maja-Lena (Malla) Främling genom att mejla info@lantbruksradivast.se eller genom att ringa/sms:a 070-207 51 67

För att din anmälan ska vara komplett behövs namn, adress, e-postadress, telefonnummer och personnummer, samt eventuella matpreferenser.

Logotyper för Länsstyrelsen Värmland, Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling, Greppa Näringen och Lantbruksrådgivning i Väst

Kontakt