Aktuella varningsmeddelanden i Värmlands länJust nu är det flera vädervarningar i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

08 dec 2021 klocka 09.00 - 10.00

Frukostseminarium: Budget- och skuldrådgivning i Värmland

Bild: Mostphotos

Välkommen till det fjärde frukostseminariet i serien om vräkningsförebyggande arbete. Föreläser gör Birgitta Dalberg, budget- och skuldrådgivare i Arvika och Eda kommun.

Budget- och skuldrådgivare hjälper till med att ge råd om hur människor kan planera sin ekonomi och hantera sina skulder på både kort och lång sikt. Om någon är svårt skuldsatt kan denne ha rätt att få skuldsanering och få hjälp med stöttning under hela skuldsaneringsprocessen.

Budget- och skuldrådgivning kan vara en viktig del i det vräkningsförebyggande arbetet.

Birgitta Dalberg har jobbat som budget- och skuldrådgivare i Arvika och Eda kommun sedan 2007, dessförinnan jobbade hon på Kronofogden som kronoinspektör.

Föreläsningen riktar sig till tjänstepersoner som arbetar med bostadsförsörjning, hemlöshet, vräkningsförebyggande arbete, socialtjänst, budget och skuldrådgivning, kommunala bostadsbolag samt privata fastighetsägare och hyresvärdar i Värmland.

Evenemanget är digitalt och hålls via Zoom.

Anslut till mötet Länk till annan webbplats.

Mötes-ID: 812 5598 6141

Kod: 756743

Sprid gärna till fler

Du får gärna vidarebefordra inbjudan till fler som kan vara intresserade.

Detta är en del av en serie fristående föreläsningar gällande vräkningsförebyggande arbete. Vårt mål är att ha en digital föreläsning/månad, för att både bidra till ökad kompetens inom området och inspirera till samverkan. Detta är sista föreläsningen för hösten.

VAR:
Digitalt via Zoom
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
Ingen anmälan krävs

Kontakt