Aktuella varningsmeddelanden i Värmlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

26- 27 jan 2022 klocka 00.00 - 00.00

Pilotutbildning för gruppledare av Växa i Värmland

Bild på föräldramöte

I Värmland har vi gemensamt tagit fram ett universellt föräldraskapsstöd kallat Växa i Värmland. En långsiktig förebyggande insats som riktar sig till föräldrar och viktiga vuxna. Växa i Värmland består av tematräffar där vuxna får möjlighet att reflektera och diskutera med varandra utifrån aktuella teman, något som vi vet att föräldrar efterfrågar. Utbildningen hålls 26-27 januari och 27 april 2022.

Under utbildningen kommer du att få information om och praktiska verktyg för att genomföra tematräffarna. Du kommer att få vara delaktig i utformningen och vara en viktig del i arbetet med att ta fram ett gemensamt, samordnat universellt stöd till föräldrar och viktiga vuxna i Värmland.

I utbildningen ingår att under våren 2022 genomföra två - fyra träffar för föräldrar och viktiga vuxna och du kommer att ges utrymme att testa materialet under utbildningstillfälle 1.

Utbildningen har 25 platser och erbjuds i första hand till de kommuner som deltagit i piloten under hösten 2021, för att delta bör ni vara minst två anmälda från samma kommun. Intresseanmälan lämnas i formuläret nedan, Länsstyrelsen återkommer med svar om du fått plats på utbildningen senast den 21 december 2021.

Var:
Länsstyrelsen Värmland, Våxnäsgatan 5 Karlstad.
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
17 dec 2021

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.


Kontakt