Aktuella varningsmeddelanden i Värmlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

25- 26 aug 2021 klocka 00.00 - 00.00

Pilotutbildning för utförare av Växa i Värmland 25-26 augusti + 30 november

Bild på möte

Länsstyrelsen arbetar tillsammans med Region Värmland och fyra av länets kommuner med att ta fram ett universellt föräldraskapsstöd kallat Växa i Värmland. En långsiktig förebyggande insats som riktar sig till föräldrar och viktiga vuxna. Växa i Värmland består av tematräffar där vuxna får möjlighet att reflektera och diskutera med varandra utifrån aktuella teman, något som vi vet att dagens föräldrar själva uttrycker önskemål om.

Under utbildningen kommer du att få information om och praktiska verktyg för att genomföra tematräffarna. Du kommer att få vara delaktig i utformningen och vara en viktig del i arbetet med att ta fram ett gemensamt, samordnat universellt stöd till föräldrar och viktiga vuxna i Värmland.

I utbildningen ingår att under hösten 2021 genomföra två - fyra träffar för föräldrar och viktiga vuxna och du kommer att ges utrymme att testa materialet under utbildningstillfälle 1.

OBS Mer information kommer längre fram men utbildningen hålls 25-26 augusti samt 30 november.

Var:
Vi återkommer med information om plats längre fram
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
24 jun 2021

Anmäl dig

Kontakt