23- 25 sep 2019 klocka 00.00 - 00.00

Miljöövervakningsdagarna
med Samverkansträff

Miljöövervakningsdagarna är årets största mötesplats för chefer och handläggare på länsstyrelser, andra myndigheter samt organisationer som arbetar med miljöövervakning eller berörs av ämnet. Konferensen är ett sätt att träffas och samverka samt för att fördjupa sig i aktuella miljöövervakningsfrågor.

Program

Vi börjar programmet med några gemensamma föredrag på Karlstad Congress Culture Centre (KCCC). Under eftermiddagen den första dagen har vi parallella föredrag. Under förmiddagen den andra dagen har vi exkursioner. I anmälan anger du ett förstahands alternativ, samt ett andrahands alternativ, både för blocken för parallella föredrag och för exkursion. Vi avslutar programmet med några gemensamma föredrag efter exkursionerna.

Under Inbjudan och program nedan finns ett detaljerat program.

Utställning

Det finns möjlighet att bidra med en utställning i samband med konferensen. Det finns begränsat med plats och tidigt anmälda har företräde. Anmälan som utställare görs i ordinarie anmälningsformulär.

I utställningsytan ingår en golvyta på 6 kvm samt ett bord i storleken 120x45 cm för varje utställare. Om något mer önskas kan detta hyras på egen bekostnad som tillägg från KCCC på plats. Utställningen kan ställas i ordning från och med kl. 08:00 den 24 september.

Samverkansträff 23 september

Den 23 september anordnar Naturvårdsverket tillsammans med Havs- och vattenmyndigheten en samverkansträff på KCCC. En separat inbjudan kommer att skickas från Naturvårdsverket och Havs- och vattenmyndigheten till bland annat miljöövervakningssamordnare på länsstyrelserna.

Anmälan görs i samband med anmälan till Miljöövervakningsdagarna.

Boende

Det finns både enkel- och dubbelrum förbokade. Rummen är förbokade fram till cirka en månad innan konferensen.

Inbjudan och program

Läs mer i bifogad Inbjudan och program Pdf, 2.6 MB, öppnas i nytt fönster. (pdf) där finns även kontaktuppgifter till hotellen. Anmäl dig via formuläret nedan.

Läs mer hur vi hanterar dina personuppgifter här Länk till annan webbplats..

VAR:
Karlstad Congress Culture Centre
KOSTNAD:
Se Inbjudan och program (pdf)
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
30 aug 2019

Kontakt