31- 01 jan feb klocka 00.00 - 00.00

Nationell yrkesfiskekonferens

Den 31 januari – 1 februari 2019 hålls den första nationella yrkesfiskekonferensen på Congress Culture Center i Karlstad. Temat för konferensen är Värdeskapande och innovation – Hur skapar vi ökat värde, ekonomiskt och socialt, från befintliga och framtida resurser.

Konferensen hålls från lunch till lunch. Under dag 1 diskuterar vi olika aspekter av värdeskapande inom yrkesfiskebranschen, från fiskarens till konsumentens perspektiv. Dag 2 fokuserar vi på innovationer och digital utveckling.

Syftet med konferensen är att föra samman olika aktörer inom yrkesfiskenäringen med myndigheter, akademi och intresseorganisationer för att diskutera aktuella utmaningar och hur vi tillsammans kan arbeta för att stärka och utveckla näringen. Vårt mål är att tillsammans lyfta frågor rörande värdeskapande och innovation och diskutera hur vi på ett hållbart sätt skapar ökad lönsamhet och resurseffektivitet inom yrkesfiskenäringen. Vi vill även identifiera utmaningar och kunskapsluckor inom temaområdet som vi kan arbeta vidare med efter konferensen.

För er som vill passa på att hålla andra yrkesfiskerelaterade möten i samband med konferensen har vi bokat tre konferensrum mellan kl 10-12 dag 1. Är du intresserad av att boka ett av dessa mötesrum, kontakta veronica.andren@jordbruksverket.se. Först till kvarn.

Konferensen är kostnadsfri. Boende får du dock boka och bekosta själv. Vi har reserverat rum på Scandic Winn som ligger i nära anslutning till Congress Culture Center.

Bokningskod: BJOR310119

Bokas via:

Telefon: 054 776 4700

E-post: karlstadwinn@scandichotels.com

Det går även att boka via hotellets hemsida, www.scandichotels.se Länk till annan webbplats.

Sista dag för bokning av hotell är 30 december 2018.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till veronica.andren@jordbruksverket.se

Välkommen till den nationella yrkesfiskekonferensen!

Mer information och program på Jordbruksverkets webbplats Länk till annan webbplats.

VAR:
Congress Culture Center, Karlstad
KOSTNAD:
Kostnadsfritt. Boende bekostas själv.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
13 jan 2019

Kontakt