05- 06 sep 2018 klocka 10.00 - 17.00

Slutseminarium Life Vänern

Bild från Vithall, Lurö Skärgård.

Bild från Vithall, Lurö Skärgård.

Vi hälsar dig varmt välkommen till slutseminariet av projektet Life Vänern 5-6 september i Karlstad, Värmland. Projektet har pågått under fem år och mycket har hänt sedan starten. Slutseminariet kommer att ta utgångspunkt i restaureringsåtgärder och diskussion kring skötsel av naturmiljöer och arter kring Vänern.

Under första dagen får du ta del av projektets resultat och hur andra aktörer arbetar med skötsel av liknande miljöer. Dag två tar vi buss och båt till Lurö skärgård där vi kommer titta närmare på ett projektområde och de åtgärder som genomförts där.

Seminariet är kostnadsfritt men deltagarna står själva för boende och resa. Vi bjuder på lunch och fika båda dagarna och buss till och från Lurö dag två. Reserverade rum finns att boka fram till och med 26 juni.På kvällen den 5 september bjuder vi in till mingel hos landshövdingen i Värmland Kenneth Johansson på residenset i Karlstad. Efter minglet går vi och äter en gemensam middag på en närliggande restaurang. Middagen är frivillig och bekostas av deltagaren själv.

Målgrupp: personer från Länsstyrelser och andra myndigheter, kommuner, entreprenörer och ideella föreningar.

Logi

Reserverade rum finns att boka på Scandic Winn eller Scandic Karlstad city fram
t.o.m. 26 juni. Tfn: 054-776 4713, E-post: group.karlstad@scandichotels.com (Ange
bokningskod "Länsstyrelsen/46546517")

VAR: Dag 1: Scandic Winn Karlstad, Norra strandgatan 9-11. Dag 2: Lurö skärgård

KOSTNAD: Ingen avgift. Lunch och kaffe ingår båda dagarna. Hotell bokar deltagaren själv.

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Kontakt