• Eldningsförbud i hela Uppsala län

    Länsstyrelsen har i samråd med länets räddningstjänster beslutat att eldningsförbud gäller i hela Uppsala län, från torsdagen den 11 maj 2023 klockan 15.00. Förbudet gäller tillsvidare. The County Administrative Board has decided on a fire ban in Uppsala county, from 3 pm on May 11th 2023, valid until further notice.

Aktuella varningsmeddelanden i Uppsala länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

31 aug 2023 klocka 00.00 - 00.00

Kunskapsdag:

Narkotikabruk bland unga vuxna - vad ser vi (och hur gör vi)?

Svartvitt foto som visar skuggor från två personer

Hur ser bruket av narkotika ut bland unga vuxna i åldern 18-29 år? Vad är utmärkande för vissa preparat, som t ex narkotikaklassade läkemedel? Hur kan vi omvandla teori till praktik i mötet med unga vuxna som brukar narkotika? Detta och mycket mer kommer du att få information om på den digitala kunskapsdagen som i år ersätter narkotikakonferensen i syd.

Målgrupp: Dagen riktar sig till dig som arbetar med eller är intresserad av förebyggande arbete mot narkotika i kommun, region, stat eller idéburen sektor.

Arrangör: Kunskapsdagen arrangeras av Länsstyrelserna i syd tillsammans med Centralförbundet för alkohol- och narkotikafrågor (CAN).

Föreläsningarna från dagen kommer finnas tillgängliga att se i efterhand under ett år.

Mer information och detaljerat program kommer inom kort. Till dess - save the date!

Anmälan på Länsstyrelsen i Kalmar läns webbplats

Var:
Digitalt.
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
25 aug 2023

Kontakt