• Eldningsförbud i hela Uppsala län

    Länsstyrelsen har i samråd med länets räddningstjänster beslutat att eldningsförbud gäller i hela Uppsala län, från torsdagen den 11 maj 2023 klockan 15.00. Förbudet gäller tillsvidare. The County Administrative Board has decided on a fire ban in Uppsala county, from 3 pm on May 11th 2023, valid until further notice.

Aktuella varningsmeddelanden i Uppsala länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

15 dec 2022 klocka 13.00 - 15.00

Energibesparings­åtgärder i offentlig verksamhet

Släcker belysning med strömbrytare på vägg

Länsstyrelserna arrangerar tillsammans med Energimyndigheten ett informationstillfälle om energibesparingsåtgärder i offentlig verksamhets kontorslokaler.

Vi går igenom förslag på energibesparingsåtgärder med fokus på kontorslokaler samt framgångsfaktorer för ett strategiskt energiarbete. Syftet är att synliggöra vad det finns för möjliga åtgärder och goda exempel att använda sig av i arbetet

Medverkade är bland annat representanter från Energimyndigheten, Länsstyrelsen och Chalmers industriteknik.

För vem

Webbinariet riktar sig till dig som arbetar i en myndighet, region eller kommun och vill veta mer om vad er verksamhet kan göra för åtgärder. Vi välkomnar både dig som är beslutsfattare eller som arbetar strategiskt och dig som ansvarar för frågor som rör energiåtgärder i din organisation.

Anmäl dig

Webbinarium om energibesparingsåtgärder i kommunala och regionala offentliga lokaler på Energimyndighetens webbplats Länk till annan webbplats.

Var:
Digitalt (länk till mötet mejlas senast dagen före)
Kostnad:
Kostnadsfri
Sista anmälningsdag:
12 dec 2022

Kontakt