Aktuella varningsmeddelanden i Uppsala länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

09 feb 2022 klocka 13.00 - 14.00

Webbinarium om Klimatklivet

Klimatklivet

Välkommen till ett webbinarium den 9 februari om Klimatklivet med temat stöd till energikonverteringar, elektrifiering och automatisering i jordbruket. Träffen erbjuder inspiration, kunskap och handfasta tips.

Klimatklivet är ett investeringsstöd till lokala och regionala åtgärder som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. Klimatklivet har hittills beviljat stöd till 462 aktörer inom jordbrukssektorn. Den vanligaste åtgärden inom jordbruket är att byta från fossila bränslen till förnybar energi i de pannor som används för att torka spannmål eller värma upp stallar och växthus. Lantbrukare byter även ut bevattningspumpar och foderblandare från fossildrivna till eldrivna alternativ.

Har du frågor eller funderingar finns möjlighet att få hjälp under mötet. Webbinariet arrangeras i samverkan av länsstyrelserna i Uppsala, Västmanland och Södermanlands län.

Ansökningsperioder 2022

  • 10 – 28 februari
  • 3 – 18 maj
  • 23 augusti - 8 september
VAR:
Digitalt. Skype-länk skickas ut efter anmälan.
KOSTNAD:
Ingen kostnad.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
06 feb 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte möjligt att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 6 februari klockan 23.59.

Kontakt