Aktuella varningsmeddelanden i Uppsala länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

28 sep 2021 klocka 09.00 - 12.00

Marknadsför ditt landsbygdsföretag med storytelling

Välkomna till en digital föreläsning i Storytelling. Lär dig hur historien om ditt landsbygdsföretag kan bli lönsamma upplevelser.

I den här föreläsningen tar vi upp vikten av den äkta berättelsen, vad innebär det att arbeta med storytelling och hur kan man omsätta berättelser, visioner, strategier och idéer till konkreta, lönsamma upplevelser genom storytelling.
Katarina Tideström och David Anthin från Kistone AB leder föreläsningen som kommer att vara en kombination av föredrag och workshop.
Kistone är även rådgivare inom Storytelling i satsningen Smakrik och blomstrande besöksnäring.

Målgrupp

Föreläsningen riktar sig till dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen eller livsmedelsverksamhet och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Föreläsare

Föreläsare är Katarina Tideström och David Anthin, Kistone AB, som också är rådgivare inom projektet Smakrik och blomstrande besöksnäring. I samband med föreläsningen finns möjlighet att boka en rådgivning för ditt besöksföretag.

Om rådgivningen inom Smakrik och blomstrande besöksnäring Länk till annan webbplats.

Kistone AB Länk till annan webbplats.

Praktisk information

Datum och tid

Tisdag 28 september, kl 09:00–12:00, mötet är öppet från 8:30 så att ni hinner koppla upp er och föreläsningen kan starta 9.00.

Plats

Digitalt, du kopplar upp dig via en länk som skickas till dig som är anmäld. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha en kamerafunktion och stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Alla som kan bör använda headset för att höra och höras bättre.

Kostnad

Föreläsningen är kostnadsfri för deltagarna, aktiviteten bekostas av Landsbygdsprogrammet.

Frågor

Kontakta Kerstin Bjäresten Osmark,  projektledare för Smakrik och blomstrande besöksnäring.

Anmälan

Anmälan till Länsstyrelsen i Västmanland läns webbplats

VAR:
Digitalt.
KOSTNAD:
Kostnadsfritt, aktiviteten finansieras av Landsbygdsprogrammet.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
22 sep 2021

Kontakt