Aktuella varningsmeddelanden i Uppsala länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

10 nov 2021 klocka 18.00 - 20.00

Skog och naturturism del 2

Brasa

Denna aktivitet är inställd! Länsstyrelsen och Skogsstyrelsen bjuder in till en träff om naturturism i skog. Det här är träff två av två på temat Skog och naturturism.

Vi följer upp träffen från oktober och fortsätter diskutera förutsättningar och möjligheter för att stärka naturturism i skog i Uppsala län. Vilka möjligheter finns för skogsägare och entreprenörer att hitta varandra? Var ska man vända sig om man vill arbeta med naturturism i sin egen skog? Det och mer kommer vi diskutera under träffen. Kompletterande program kommer.

Träffen är en del av en förstudie som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Målgrupp: Träffen riktar sig främst till skogsägare som upplåter eller vill upplåta sin skogsmark till naturturism, skogsägare som vill utveckla sitt företagande inom skog mot naturturism, entreprenörer inom naturturism som är eller vill vara verksamma i annans skog, och till dig som arbetar inom besöksnäring eller näringslivsutveckling inom kommun och region

Skog och naturturism del 1

VAR:
Loftets Bankettsal, våning 2 i Loftet (Ladugården), SLU. Duhrevägen 8, Uppsala.
KOSTNAD:
Ingen kostnad.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
08 nov 2021

Anmäl dig

EU regionala utvecklingsfonden

Kontakt

Skogsprogram Uppsala