Aktuella varningsmeddelanden i Uppsala länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

19 maj 2021 klocka 09.00 - 15.00

Ull som affärsidé – Prissättning och säljstrategier

Kläder av ull

Att sälja med stolthet – om prissättning och säljstrategier. Har du en bra produkt eller tjänst, men har svårt att hitta kunder? Tycker du att det är svårt att ta betalt, utifrån både nedlagd tid och vad produkten är värd? Du är inte ensam! Välkommen till denna kurs som ger dig verktyg och hjälp med att sälja dina produkter

Att sälja med stolthet

Att få fram en bra produkt må vara viktigt, men om ingen hör talas om den blir det inte heller många som köper den. Är du obekväm med att sätta pris med stolthet, så kan det ju sluta illa om kunden hittar dig! Du säljer bra - men får ingen förtjänst.

Hur du kommunicerar kring din produkt eller tjänst är viktigt när du försöker öka din försäljning. Det är viktigt att skapa en säljstrategi som känns enkel, självklar och som stämmer med din och företagets värdegrund.

Teorier och erfarenhetsutbyte

I den här kursen får du mer kunskap kring olika sätt att sätta priser och att skapa säljstrategier. Under en stor del av dagen kommer du byta erfarenheter med övriga deltagare. Alla deltagare tar med sig ett eget ”case”, en produkt eller tjänst som man vill sälja. I mindre grupper får sedan övriga deltagare prissätta och motivera priset på din produkt eller tjänst. På så sätt får du idéer och argument kring vad som är ett ”vettigt” pris. Målet är att du med stolthet ser din kund i ögonen, nöjd med att du får betalt för all den tid du lägger ner på att skapa ditt erbjudande.

Kursen genomförs digitalt via Zoom och leds av Elisabeth Andersson Brinckmann från Viljalysa.

Målgrupp

För dig som driver eller vill starta ett eget företag kring ull. Företag verksamma i Uppsala län har förtur till platserna men du är välkommen med anmälan om du är verksam utanför länet. Du får besked om du inte får en plats.

Anmälan

Senast 12 maj 2021. Anmälan är bindande och kursavgiften debiteras om man uteblir utan att avanmäla sig. Eventuell avanmälan ska ske senast 14 maj.

Lunchpaus kl. 12.00 - 13.00. samt flera korta pauser under dagen.

VAR:
Digitalt via Zoom.
KOSTNAD:
Kursen kostar 500 kr + moms per deltagare.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
12 maj 2021

Anmäl dig

Kontakt