Aktuella varningsmeddelanden i Uppsala länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

26 apr 2021 klocka 13.00 - 15.00

Friluftsplaner - planera för friluftsliv

Skridskoåkning på Mälaren av två personer.

Länets kommuner och andra intresserade bjuds in till  träff om kommunala friluftsplaner. Naturvårdsverket och kommuner i lander delar med sig av sina erfarenheter och svarar på era frågor. 

Under hösten 2020 anordnade länsstyrelsen webbinarier om friluftsliv i översiktsplaneringen och kommunala friluftsplaner enligt Naturvårdsverkets vägledning. Nu kommer en uppföljning där ni får tillfälle att ställa frågor till kommuner utanför länet som arbetat med kommunal friluftsplan. Även Naturvårdsverket, som tagit fram vägledningen, är tillgänglig för att svara på dina frågor.

Vägledning - Kommunal friluftslivsplanering Länk till annan webbplats.

Frågor kan skickas med e-post till Åsa Blomster (se kontkatuppgifter nedan) eller genom frågeformuläret längst ned på sidan. Obervera att det måste ske senast den 12 april.

Anslut till Skype mötet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anslut via telefon, 010-2230230, Konferens-id: 42770316.

VAR:
Skype. Se länk ovan.
KOSTNAD:
Ingen kostnad.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
23 apr 2021

Anmäl dig senast den 23 april

Ställ din fråga senast den 12 april

Obervera att du kan enbart ställa frågor fram till den 12 april. Anmälan till mötet (anmälningformuläret ovan) senast den 23 april. Du kan ställa en fråga utan att anmäla dig. Du kan anmäla dig senare.

Kontakt