Aktuella varningsmeddelanden i Uppsala länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

13 apr 2021 klocka 16.00 - 17.30

Webbinarium: Vad händer i Ull-Sverige?

Ullsverige

Välkommen till ett inspirationswebbinarium om den svenska ullnäringen med Annkristin Hult, hemslöjdskonsulent och ullnäringsfrämjare.

I detta webbinarium berättar Annkristin om den svenska ullen och vad man kan använda olika fårrasers ull till. Olika ull är lämplig för olika ändamål! I Sverige pågår intressanta projekt som vill utveckla den svenska ullnäringen och det finns flera företag som vill använda den svenska ullen för att ta fram nya varor och produkter. Dessa får ni höra mer om under webbinariet.

Annkristin föreläser också om vad som händer med ullen idag runtom i Europa och drar paralleller till den svenska näringen.

Webbinariet syftar till att inspirera dig som ull- eller fårföretagare och hjälpa dig utveckla idéer om vad du ska göra med din ull. Du får här också chansen att ställa frågor direkt till Annkristin som har mycket kunskap om den svenska ullnäringen. Förutom föreläsningen tillkommer gruppdiskussioner där ni deltagare får chans att prata med varandra, bolla idéer och knyta kontakter.

Annkristin har jobbat med ull och svensk ull i 10 år. Hon har många kontakter i branschen och har stått bakom ett flertal projekt de senaste åren som fört den svenska ullnäringen framåt. Hon har dessutom nyligen släppt boken Om ull.

Målgrupp: För dig som driver eller vill starta ett eget företag kring får och ull på landsbygden. Företag verksamma i Uppsala län har förtur till platserna men du är välkommen med anmälan om du är verksam utanför länet. Du får besked om du inte får en plats

Anmälan

I formuläret nedan senast den 7 april. Avanmälan ska ske senast 12 april.

VAR:
Digital föreläsning via Zoom. Inbjudningslänk kommer att skickas ut via e-post. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator med stadig internetuppkoppling.
KOSTNAD:
Detta webbinarium är kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
07 apr 2021

Anmäl dig

EU-logga

Kontakt