16 feb 2021 klocka 09.00 - 16.00

Ull som affärsidé – Att leda sig själv

Dator med postit lappar

Kursen är inställd. Att leda sig själv i ett eget företag kan vara en större utmaning än man tror. Det är viktigt med både självkännedom och självledarskap för att man ska kunna nå sina mål och skapa hållbara och lönsamma företag.

Den här kursen riktar sig till dig som är en liten landsbygdsföretagare eller som vill starta ett eget företag på landsbygden där ull har en central roll i din verksamhet.

I den här kursen kommer du lära dig mer om dig själv och utforska dina egna beteenden, starka och svaga sidor, och hur man möter och kommunicerar med andra för att lyckas bättre med samarbeten och kommunikation. Kursen ger dig konkreta verktyg för att hjälpa dig i ditt företagande.

Under dagen får du lära dig bland annat detta:

  • Identifiera tids- och energitjuvar
  • Planera och prioritera
  • Skapa struktur
  • Sätta gränser
  • Hur konflikter förebyggs

Kursen genomförs digitalt via Zoom och leds av Elisabeth Andersson Brinckmann från Viljalysa. Dagen varvar föreläsningar och gruppdiskussioner i både mindre och större grupper. Kursen är anpassad för att fungera bra digitalt för dig som deltagare. Mitt på dagen är en längre lunchpaus inplanerad men även kortare pauser sker under dagen för att bibehålla engagemang och en god pedagogik.

Målgrupp: För dig som driver eller vill starta ett eget företag kring ull och får på landsbygden. Företag verksamma i Uppsala län har förtur till platserna men du är välkommen med anmälan om du är verksam utanför länet. Du får besked om du inte får en plats.

Plats: Digitalt via verktyget Zoom. Medverkan kräver en viss förberedelse för att det ska fungera tekniskt, du kommer få hjälp och coachning med detta.

Anmälan: Senast 9 februari 2021. Anmälan är bindande och kursavgiften debiteras om du uteblir utan att avanmäla dig. Eventuell avanmälan ska ske senast 11 februari. Antalet deltagare är begränsat till 12 personer.

EU-logga
VAR:
Digitalt via verktyget Zoom
KOSTNAD:
Kursen kostar 500 kr + moms per deltagare.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
09 feb 2021

Välkommen med din anmälan!

Kontakt