02 dec 2020 klocka 15.00 - 16.30

Webbinarieserie Ät Uppsala län – Tillfälle 3: Exempel på relationsmat - Reko och andelsjordbruk

Kreativa människor

Välkommen till en webbinarieserie om företagande och kreativa lösningar! Temana för träffarna är kooperativ som start-up, att lösa utmaningar tillsammans och exempel på relationsmat - Reko och andelsjordbruk.

Tillfälle 3: Exempel på relationsmat - Reko och andelsjordbruk

Ann-Helen Meyer von Bremen, författare och grundare av Reko Uppsala berättar om drivkrafterna bakom Reko som fenomen och om Uppsala som exempel. Hon går även igenom det mer praktiska arbetet med lokal mat utan mellanhänder. Hon berättar även om framtida utmaningar hon ser.

Rosmarie Sundström, aktiv i bland annat föreningen Co-Grow, berättar om andelsjordbruk i Sverige, Norden och världen. Hur kan andelsjordbruk vara en lösning i livsmedelsproduktionen? Vad för utmaningar finns för denna gren i produktionen?

Efter föreläsningen finns tillfälle att ställa frågor.

Dagen arrangeras av Coompanion Uppsala Län Länk till annan webbplats. på uppdrag av Länsstyrelsen i Uppsala län inom Ät Uppsala län - Handlingsplan Pdf, 201 kB..

Målgrupp: För konsumenter som är intresserade inom livsmedel, hållbar utveckling och hållbar livsstil, men även producenter som kan vara intresserade av Reko eller andelsjordbruk.

Anmälan sker via Zoom Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Länsstyrelsen ansvarar inte för de personuppgifter du lämnar vid anmälan. Upplysning om dina personuppgifter vid anmälan besvaras av Coompanion.

Så behandlar Companion dina personuppgifter Länk till annan webbplats.

Läs mer om Coompanion i Uppsala län Länk till annan webbplats.

Logotyper
VAR:
Digitalt via verktyget Zoom.
KOSTNAD:
Ingen kostnad.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
02 dec 2020

Kontakt