Kurser

Kurser, fältvandringar, rådgivningar, studieresor med mera som anordnas av andra aktörer än Länsstyrelsen Uppsala län.

Hushållningssällskapet

Hushållningssällskapet anordnar ett antal träffar inom olika områden, varav vissa återfinner du som kommande händelser nedan. Observera att dessa inte arrangeras av Länsstyrelsen i Uppsala län. Utförligare information om Hushållningssällskapets arrangemang hänvisas till Hushållningssällskapets webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Händelser i Uppsala län redovisas i Hushållssällskapets kalenderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Andra aktörer

Även andra aktörer genomför aktiviteter som vi informerar om på webbplatsen, men där vi inte står som huvudman för aktiviteten eller tar in personuppgifter vid anmälningar. I vissa fall är Länsstyrelsen Uppsala län enbart finansiär eller uppdragsgivare för aktiviteten. Dessa aktiviteter finner du under kommande händelser nedan.

Aktiviteter som helt eller delvis genomförs av Länsstyrelsen Uppsala län återfinner du bland kalenderhändelsernalänk till annan webbplats.

Kommande händelser

Mars 2021
ti on to fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 • 16 mar 2021
  klocka 09.00

  Hitta källorna till ditt landsbygdsföretag


  Vilka källor till mer kunskap om den egna gården, företaget och bygden finns det på internet? Det här är en föreläsning för dig som landsbygdsföretagare som möter besökare och gäster inom turism.
 • 16 mar 2021
  klocka 14.00

  Mer naturbetesmarker och ekonomiskt bärkraftiga företag


  Slå ihop små spridda betesfållor med anslutande skogs- och åkermark och öka lönsamhetenGenom att slå samman små spridda betesfållor med anslutande skogs- och åkermarker kan du underlättar hanteringen av djur, stängsling och vattenförsörjning och på så sätt också öka lönsamheten i din verksamhet.Om du inte har tillräckligt mycket betesmarker själv kanske du kan bli "betesentreprenör" och beta marker med miljöersättning på andra gårdar som inte längre har några egna djur.Även andra spännande frågor kan komma att tas upp under föreläsningen och goda exempel från verkligheten ges. Du kommer i slutet av föreläsningen ges en möjlighet att ställa dina frågor till Karl-Ivar Klumm.

Kontakt