03 dec 2019 klocka 17.30 - 20.00

Att b(r)ygga företag

Äng med växter

Är du livsmedelsproducent eller förädlare? Eller funderar du kanske på att bli det? Varmt välkommen till en kväll om företagande och företags­utveckling på Tempel Brygghus. Tempel Brygghus (anno 2014) är ett bryggeri baserat strax utanför Uppsala som främst producerar specialöl av olika varianter.

Välkomna till en kväll om företagande och företagsutveckling på Tempel Brygghuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kvällen är till för dig som är producent eller förädlare av livsmedel. Kanske vill du starta ny verksamhet eller utveckla din befintliga? Då är detta ett utmärkt tillfälle att ta del av ny inspiration, nätverk och inte minst god dryck.

Under kvällen kommer vi att få lyssna och inspireras av två livsmedelsföretagare som båda tillverkar och säljer egen öl, Arvid Landgren från Tempel Brygghus och Ingemar Jönsson från Kornheddinge Bryggeri Kompani. De kommer berätta om sin resa från idé till etablerade företag. Bland annat hur de utvecklat sina produkter, hur de arbetar med marknadsföring och hur verksamheterna drivs idag. Dessutom kommer Helena Isaksson från LRF att berätta om möjligheter för affärsutveckling i ditt företag. Bland annat informerar vi om nästa års affärsutbildning för livsmedelsproducenter.

Kvällen arrangeras av Länsstyrelsen Uppsala län och LRF Mälardalen som en del av handlingsplanen Ät UPPsala län - för hållbar och konkurrenskraftig livsmedelsproduktion.

Det bjuds på lättare förtäring.

Varmt välkomna!

VAR: Tempel Brygghus, Näs-Edeby 3a, 755 91 Uppsala, https://tempelbrygghus.se/

KOSTNAD: Ingen kostnad

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 28 nov 2019

Anmäl dig

Kontakt