Aktuella vädervarningar i Uppsala länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Försäljning av djur

Länsstyrelsen utför djurskyddskontroller runt om i länet och syftet med kontrollerna är att se till att djuren har det så bra som möjligt. Det händer att Länsstyrelsen omhändertar djur som sedan säljs. På sidan kan du se vilka djur som finns ute till försäljning.

Djuren säljs i befintligt skick. I de fall det finns en veterinärbesiktning kan köparen få ta del av den. Om du är intresserad av ett djur kommer länsstyrelsen titta på din eventuella djurskyddshistorik i våra register, och om det finns tidigare beslut enligt lagen om tillsyn över hundar och katter. Sedan görs en bedömning om du kan köpa ett djur från oss. Djuren säljs när en godtagbar köpare har hittats. Länsstyrelsen förbehåller sig prövningsrätt av samtliga inkomna intresseanmälningar och rätt att förkasta samtliga om länsstyrelsen bedömer att kraven inte uppfylls.

På den här sidan listas de djur som nu finns till försäljning. Om det saknas annonser nedan, finns inga djur som behöver placeras.

Prenumerera via e-post

Fyll i din e-postadress om du vill prenumerera på denna sida och därmed få uppdateringar via e-post.

Hantera prenumeration

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Stefan Attefall

Besöksadress

Bäverns gränd 17

Postadress

751 86 Uppsala

Organisationsnummer

202100-2254

Följ oss