27 sep 2024 klocka 09.00 - 12.00

SSR – panelsamtal om stärkt motståndskraft

Svartvit bild av silhuetter av människor som går i stan. 

Foto: Mostphotos

Under Beredskapsveckan anordnar Samverkan Stockholmsregionen (SSR) ett panelsamtal med temat motståndskraft. Aktörer från SSR bjuds in att lyssna och komma med inspel.

Panelsamtalet utgår från ett scenario som utmanar aktörernas interna motståndskraft. Paneldeltagarna representerar bland annat Polismyndigheten, Region Stockholm, Länsstyrelsen och kommuner.

Deltagare från aktörer inom SSR bjuds in att lyssna till panelsamtalet. Möjlighet till publikfrågor och inspel kommer att ges under samtalet.

Syftet är bland annat att deltagarna ska ges möjlighet att öka sina kunskaper om hot, risker och sårbarheter som påverkar motståndskraften i egen organisation, liksom SSR:s gemensamma motståndskraft. Syftet är också att ge inspiration till arbete som kan bidra till att öka motståndskraften.

Panelsamtalet börjar klockan 9.00. Kaffe serveras från 8.30.

Målgrupp

Företrädesvis funktioner på samordnande nivå som på olika sätt arbetar med frågor om informationspåverkan och motståndskraft. Exempelvis säkerhetschefer, beredskapsstrateger/-samordnare och kommunikationsfunktioner.

Beredskapsveckan 2024

Beredskapsveckan, en nationell informationsinsats för att öka samhällets motståndskraft i händelse av kris och krig, pågår 39. Årets tema är "Sätt igång!". Under veckan genomförs aktiviteter av många aktörer samtidigt i syfte att stärka motståndskraften i samhället.

Var:
Länsstyrelsen Stockholm, Regeringsgatan 66, plan 4, lokal Grand
Kostnad:
Ingen kostnad
Sista anmälningsdag:
19 sep 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det finns 100 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 19 september klockan 23.59.


Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Anna Kinberg Batra

Besöksadress

Regeringsgatan 66

Postadress

Box 22067, 104 22 Stockholm

Organisationsnummer

202100-2247

Följ oss