26- 27 jun 2024 klocka 07.00 - 23.30

Studieresa till framtidens lantbruk

Bild från Borgeby fältdagar.

Foto: Länsstyrelsen Örebro

Länsstyrelserna i Stockholms och Södermanlands län arrangerar en bussresa till lantbruksmässan Borgeby fältdagar den 26 till 27 juni.
Det sker i samarbete med LRF i Mälardalen och i Södermanland genom Greppa Näringen i respektive län.

Med temat framtidens lantbruk vill mässan lyfta frågor om allt från anpassning av produktion i fält och stall till vem som kommer driva våra lantbruk i framtiden.

Om mässan

Lantbruksmässan i fält startade 1999 och är i dag den naturliga mötesplatsen för lantbruksföretagare inom alla branschens grenar. Varje år möts runt 450 svenska och internationella utställare och 20 000 besökare för att ta del av ny kunskap, odlingar, tjänster och maskiner.

Målgrupp

Lantbruksföretagare och deras familjemedlemmar samt anställda vid lantbruksföretag.

Program och resa

Vi åker från Norrtälje onsdag 26 juni klockan 7.00 och hämtar upp deltagare efter E18, E20 och E4 genom Stockholms och Södermanlands län på vägen ned mot Borgeby. Sedan övernattar vi i centrala Malmö. Torsdag 27 juni besöker vi Borgeby fältdagar, mässans andra dag. Efter det åker vi hem till Södermanland och Stockholms län igen. Vi kommer hem sent på kvällen torsdag 27 juni.

Resan utgår fån Campus Roslagen i Norrtälje. Det finns möjligheter att bli upphämtad längs vägen på E18, E20 och efter E4 (till exempel Nyköpingsbro, Södertälje Syd eller Brottby trafikplats). Ange i anmälningsformuläret nedan om du önskar hoppa på bussen längs vägen.

Kostnad

Resan kostar 2 100 kronor plus moms. I det ingår resa, mat, inträde på mässan och del i dubbelrum på hotell i Malmö. Enkelrum kostar 400 kronor extra och beställs i samband med att du anmäler dig till resan.

Observera att vid avbokning senare än 14 dagar innan avresa får du betala för eventuella omkostnader om ingen ersättare hittas till din plats.

Boende

Vi kommer att övernatta på hotell Scandic Malmö City.

Scandic Malmö City Länk till annan webbplats.

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Åsa Pettersson på Länsstyrelsen Stockholm eller Klas Fredriksson på Länsstyrelsen Södermanland. Kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Vi återkommer med mer information efter sista anmälningsdag!

Logotyp med EU-flaggan och texten Medfinansieras av Europeiska unionen.
Var:
Norrtälje–Malmö och Borgeby
Kostnad:
2 100 kronor exkl. moms
Sista anmälningsdag:
17 jun 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Om du har behov av specialkost eller hjälpmedel, vänligen meddela asa.pettersson@lansstyrelsen.se Länk till annan webbplats.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 17 juni klockan 23.59.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Anna Kinberg Batra

Besöksadress

Regeringsgatan 66

Postadress

Box 22067, 104 22 Stockholm

Organisationsnummer

202100-2247

Följ oss