Vind i kombination med snöfall i Stockholms länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuell vädervarning.

19 apr 2023 klocka 09.00 - 12.00

Jämställdhetsnätverk för civilsamhällets organisationer

Människor som går över ett övergångsställe sommartid

Välkommen till en halvdag där du får möta andra företrädare i organisationer inom civilsamhället som arbetar med jämställdhetsfrågor i sin verksamhet.

Mötet är en del i det nybildade nätverket för jämställdhet som Länsstyrelsen Stockholm anordnar möten för flera gånger per år. Inbjudan riktar sig till dig som arbetar i en nyckelposition inom din organisation med ansvar för utveckling av jämställdhetsarbetet i din organisation.

Nätverksträffarna ska främja kunskaps- och erfarenhetsutbyte, som kompetensutveckling och strategisk samverkan. Ett annat syfte är att synliggöra era behov och utforma en väg framåt för hur både Länsstyrelsen och nätverket kan vara till stöd i ert arbete med jämställdhet.

Program

Denna gång handlar mötet om hur vi kan bedriva ett internt jämställdhetsarbete som arbetsgivare. Vid vårt förra möte fick deltagarna ett antal frågor att undersöka sin verksamhet utifrån. Resultatet av olika organisationers strävan att implementera ett jämställdhetsarbete blir föremål för diskussioner. Vi diskutera utmaningar, lösningar, strategier och metoder.

Övrigt

Max två personer från varje organisation.

Länsstyrelsen bjuder på fika och kaffe/te.

Arrangör

Länsstyrelsen Stockholm arrangerar nätverksmötet. Det leds av Patrik Edgren, utvecklingsledare jämställdhetsintegrering.

Var:
Länsstyrelsen, Regeringsgatan 66, Stockholm, Plan 4, Lokal: Grand. Medtag id-kort.
Kostnad:
Sista anmälningsdag:
03 apr 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Meddela patrik.edgren@lansstyrelsen.se om du har några särskilda behov.

Det finns 81 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 3 april klockan 23.59.Kontakt