• Eldningsförbud utfärdat i Stockholms län

    Länsstyrelsen har beslutat att det råder eldningsförbud i hela Stockholms län från och med klockan 18:00 den 11 maj 2023. Förbudet gäller tillsvidare. There is a fire ban in Stockholm County from 6 pm on May 11 2023, which will apply until further notice.

Aktuella varningsmeddelanden i Stockholms länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

23 mar 2023 klocka 10.00 - 14.30

INSTÄLLT: Omställning till ekologisk produktion

Kor på en äng. En av korna nosar på kameran, övriga tittar på i bakgrunden.

Foto: Mostphotos

Följ med till Malma Gård på Värmdö för en kursdag där vi informerar om ekologisk produktion och går igenom vad som krävs för att ställa om till ekologisk mjölk- och nötköttsproduktion.

Under kursdagen informerar vi kring vad man behöver tänka på vid omställning till ekologisk produktion för nötkreatur. Bland annat går vi igenom vad det finns för krav på byggnader, foderstat och betesplanering.

Under kursen medverkar produktionsrådgivare och byggrådgivare från Växa. Dagen avslutas cirka 14.30, eller när alla frågor benats ut.

Kursen genomförs av Växa Sverige och subventioneras av Länsstyrelsen Stockholm och Landsbygdsprogrammet. Mat under dagen till självkostnadspris.

INSTÄLLT: Anmäl dig på Växas webbplats Länk till annan webbplats.

EU-flagga för Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsområden
Var:
Malma Gård, Malmavägen 1, Värmdö
Kostnad:
Ingen kostnad. Mat till självkostnadspris.
Sista anmälningsdag:
16 mar 2023

Kontakt