Aktuella varningsmeddelanden i Stockholms länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

26 aug 2022 klocka 14.00 - 17.00

Kom med och medverka till att utveckla din bygd!

Djuröbron sträcker sig över vattnet

Är du ung och vill spåna idéer om hur Djuröbygden kan bli den bästa platsen att bo på? Är du företagare och har tankar om hur det skulle kunna bli enklare att driva företag i bygden? Bor du på Djurö, i Stavsnäs, på Vindö eller på Fågelbrolandet?

Varmt välkommen till en idéverkstad där du får lyssna, diskutera och ta fram utvecklingsidéer för Djuröbygden. Vi presenterar resultat från den enkät som tidigare skickades ut i Djuröbygden. Vi berättar också om vad den lokalekonomiska undersökningen som har gjorts av området visar. Resultaten är en utgångspunkt när vi tillsammans utvecklar idéer som gör bygden bättre att bo och verka i.

Medverkande

  • Sarah Thorsaeus, Coompanion Roslagen, workhopledare.
  • Med på idéverkstaden finns företrädare för Länsstyrelsen i Stockholms län, Region Stockholm samt Värmdö kommun för att stödja lokala initiativ och fånga upp vilka frågor engagemang skapas kring samt hur det berör deras verksamhet.

Inför idéverkstaden

Ta gärna del av följande länkar och dokument:

Information om Leader Stockholmsbygds projekt Smart bygdeutveckling Länk till annan webbplats.

Webbplatsen Bygd för Bygd Länk till annan webbplats.

Webbplatsen Djurö Byalag Länk till annan webbplats.

VAR:
Djurö skolas matsal
KOSTNAD:
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
21 aug 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Flera kan anmäla sig från samma hushåll, men vi behöver veta hur många personer som kommer.

Har du behov av hjälpmedel eller specialkost mejlar du ola.rajab@lansstyrelsen.se.

Sista anmälningsdag är den 21 augusti klockan 23.59.
Fyll i antalet med siffror


Idéverkstaden genomförs som en del av arbetet med Länsstyrelsens projekt Bygd för Bygd och Leader Stockholmsbygds projekt Smart bygdeutveckling och stark lokalekonomi i samarbete med Djurö Byalag och Mötesplats Stavsnäs.

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

Kontakt