03- 06 okt 2022 klocka 00.00 - 00.00

Regional samverkanskurs

Illustration av krisberedskap. Människor i västar utanför en skola hjälper andra som söker stöd. En skåpbil med megafon och ordet "kris"-

Illustration av krisberedskap. Krisinformatörer hjälper stödsökande vid en trygghetspunkt under pågående kris. Illustration: Kristine Widlert.

God beredskap att hantera större händelser och kriser bygger på en effektiv samverkan i vardagen. Kursen är en del i Samverkan Stockholmsregionens utbildnings- och övningsprogram som syftar till att skapa förmåga för samhällsaktörer att hantera störningar, olyckor och kriser genom effektiv samverkan.

Flera samhällsaktörer i Stockholms län utvecklar tillsammans genom Samverkan Stockholmsregionen kontinuerligt förmågan att samverka genom samordnad planering och koordinerade beslut. Syftet med kursen är att ge representanter för samhällsviktiga funktioner möjlighet att öva samverkan i spelform.

Antalet platser är begränsat till 30. Urval görs för att få bästa bredd på kursen. Om du blir uttagen till kursen får du besked om detta, preliminärt under vecka 24.

Meddelas senare till de deltagare som erbjuds tillfälle att gå kursen.

Var:
Internat, plats meddelas senare.
Kostnad:
8 000 SEK (mat och logi inkluderat).
Sista anmälningsdag:
15 maj 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 15 maj klockan 23.30.

Kontakt