Livsmedelsberedskap och kontinuitetshantering

Kunskapshöjning och workshop.
Syftet
Syftet med dagen är att öka deltagarnas kunskap om livsmedelsberedskap och kontinuitetshantering och ge tips på hur man kan komma igång och påbörja arbetet. Syftet handlar även om att gemensamt komma fram till vägen framåt för att öka robustheten i länet för att bedriva måltidsverksamhet under störda förhållanden.
Målgrupp
Målgrupp är personer i kommuner och regionen som arbetar med krisberedskap, måltidsplanering (kostchef eller motsvarande) och eventuellt personer som arbetar med upphandling av måltidsverksamhet. Övriga intresserade från t.ex. Försvarsmakten är också varmt välkomna.
Föreläsare
Föreläsare under dagen kommer bland annat vara Livsmedelsverket, Länsstyrelsen Stockholm och Södertälje kommun. Ett mer detaljerat program kommer skickas ut till deltagarna inför dagen.
Förberedelser
Förberedelser – vi rekommenderar att ni för interna diskussioner kring hur arbetar ni med att upprätthålla kontinuitet i måltidsverksamheten idag. D.v.s. vilka reservlösningar finns och vad skulle ni göra vid en störning i verksamheten? Förslagsvis involveras målgruppen för aktiviteten. Boka gärna in ett förberedande möte.
Varmt välkommen med din anmälan!
- VAR:
- Scandic Klara, Slöjdgatan 7
- KOSTNAD:
- –
- SISTA ANMÄLNINGSDAG:
- 03 maj 2022
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress nedan för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.
Specialkost och allergier
Skicka eventuella önskemål om kost eller andra anpassningar till emma.m.andersson@lansstyrelsen.se.