Aktuella varningsmeddelanden i Stockholms länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

17 maj 2022 klocka 09.00 - 16.00

Livsmedelsberedskap och kontinuitetshantering

Papptallrikar med matportioner

Kunskapshöjning och workshop.

Syftet

Syftet med dagen är att öka deltagarnas kunskap om livsmedelsberedskap och kontinuitetshantering och ge tips på hur man kan komma igång och påbörja arbetet. Syftet handlar även om att gemensamt komma fram till vägen framåt för att öka robustheten i länet för att bedriva måltidsverksamhet under störda förhållanden.

Målgrupp

Målgrupp är personer i kommuner och regionen som arbetar med krisberedskap, måltidsplanering (kostchef eller motsvarande) och eventuellt personer som arbetar med upphandling av måltidsverksamhet. Övriga intresserade från t.ex. Försvarsmakten är också varmt välkomna.

Föreläsare

Föreläsare under dagen kommer bland annat vara Livsmedelsverket, Länsstyrelsen Stockholm och Södertälje kommun. Ett mer detaljerat program kommer skickas ut till deltagarna inför dagen.

Förberedelser

Förberedelser – vi rekommenderar att ni för interna diskussioner kring hur arbetar ni med att upprätthålla kontinuitet i måltidsverksamheten idag. D.v.s. vilka reservlösningar finns och vad skulle ni göra vid en störning i verksamheten? Förslagsvis involveras målgruppen för aktiviteten. Boka gärna in ett förberedande möte.

Vi rekommenderar och hoppas även att alla inför dagen går MSB:s webbkurs om kontinuitetshantering Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen med din anmälan!

VAR:
Scandic Klara, Slöjdgatan 7
KOSTNAD:
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
03 maj 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress nedan för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Specialkost och allergier

Skicka eventuella önskemål om kost eller andra anpassningar till emma.m.andersson@lansstyrelsen.se.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 3 maj klockan 23.59.

Kontakt