Maten som ger resultaten!

Foto: Mostphotos.
Länsstyrelsen Stockholm i samarbete med MATtanken och Länsstyrelsen Västra Götaland bjuder in till en digital träff på temat Maten som ger resultaten!
Hur tar vi tillvara på maten och måltiderna för mer än att mätta magar?
Konkreta exempel och verktyg för att skapa mervärden och förmedla
kunskaper om var maten kommer ifrån.
Målgrupp: Träffen vänder sig till dig som är involverad i arbetet med att utveckla de offentliga måltiderna i kommuner och region.
Moderator: Mötet modereras av Eva Sundberg från MATtanken.
Anmälan: Via länken uppe till höger på denna sida.
Träffen genomförs som en del av Stockholms läns livsmedelsstrategi, där ett av
målen är att andelen svenska livsmedel i offentliga kök ska öka.
MATtanken är ett nationellt projekt som verkar för hållbara offentliga måltider.
Välkommen!
Dagens program innehåller olika aspekter på hållbar mat och lärande, där tanken är att knyta ihop de här två viktiga områdena:
- Hur kan måltiderna integreras i den pedagogiska verksamheten? –
Vallentuna kommuns kostchef Charlotte Müntzing och representanter från
projektet ExplorEAT - Food for Life - så gör man i Östergötland – Eva-Lott Blixt, Söderköpings
kommun - Bonden i skolan och digitala gårdsbesök – LRF Mälardalen och Anette
Gustawson, Billinge Gård - Farmer Time och Fiskaren i skolan – Karin Carlsson, Hushållningssällskapet

- VAR:
- Zoom
- KOSTNAD:
- Ingen kostnad
- SISTA ANMÄLNINGSDAG:
- 15 nov 2021