Publiceringsdatum: 29 maj 2018

Länsstyrelsen lanserar ny webbplats

Idag den 29 maj lanserar vi vår nya webbplats. Med ny design, ett enklare språk och förbättrad struktur ska det bli lättare för dig att hitta det du söker.

– Vi har satsat på en webbplats där våra kunder står i centrum och förhoppningen är att du som besökare omedelbart ska märka detta och uppleva nya lansstyrelsen.se som både bättre, tydligare och enklare, säger Länsstyrelsen Stockholms kommunikationschef Jonas Johansson.

För att förenkla har vi valt att skapa olika ingångar för våra olika målgrupper: Privat, Företag, Förening, Lantbruk och landsbygd, Stat och kommun samt Besök och upptäck.

​– Länsstyrelsens uppdrag spänner över många områden och våra besökare har olika ärenden och intressen. Genom denna förändring renodlar vi och lyfter fram det som berör den aktuella målgruppen, fortsätter Jonas Johansson.

Förändringen innebär att länkar till sidor, tjänster och andra applikationer förändras. Om du har länkar till vår webbplats kan du behöva justera dem till nya lansstyrelsen.se efter lanseringsdagen.

En annan stor förändring är att webbplatsen nu är responsiv och därmed fungerar lika bra oavsett om du använder dator, mobil eller surfplatta.

Nya lansstyrelsen.se är byggd i webbpubliceringsverktyget SiteVision.

Här kan du läsa mer om webbplatsen, e-tjänster, kakor och personuppgifter

Kontakt