18 okt 2018 klocka 09.30 - 16.00

Företagsbesök Landsberga gård, tema "Ett attraktivt café"

Interiörbild från Landsberga café

Välkommen till ett företagsbesök på Landsberga Gård, Örsundsbro där Annica Bergman DEKKO AB  lär oss att inreda ett café med rätt atmosfär för att skapa bästa förutsättningar för ett café som nöjda och glada kunder gärna kommer tillbaka till. 

Per Sandqvist berättar om Landsberga Gård och tankar och erfarenheter runt att starta en gårdsbutik med café.

Vi får ta del av Annicas arbete på Landsberga, från en ”rå” lokal i ett gammalt stall till en färdig gårdsbutik och café. Här har Annica jobbat efter lite efter ”man tager vad man haver” för att få den rätta känslan i caféet.  Annica Bergman går under dagen igenom de olika momenten inför planeringen av ett café: Sortiment, utformning, inredning, exponering, skyltar, mervärden, planering, marknadsföring.

Tid: Torsdag 18 oktober, kl 09:30–16:00

Plats: Landsberga Gård i Biskopskulla utanför Enköping. Vägbeskrivninglänk till annan webbplats

Målgrupp: För dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Tillhör du inte målgruppen, men är intresserad så kan du få möjlighet att delta i mån av plats. Kontakta Eva Lindqvist, se kontaktuppgifter nedan.

Kostnad: Besöket är kostnadsfritt. Mat och fika kostar 270 kr + moms.

Har du frågor, kontakta Eva Lindqvist, Länsstyrelsen i Västmanlands län 
eva.lindqvist@lansstyrelsen.se,  telefon 010–224 93 11

Landsberga Gård

På Landsberga gård driver familjen Sandqvist jordbruk med växtodling och äggproduktion. Verksamheten består även av en ridskola med islandshästar, maskintjänster och bostäder för uthyrning. Och nu också en gårdsbutik och ett café. Sedan öppningen den 1 juni har man på 2½ månad sålt ca 4 000 koppar kaffe, 1 500 äggsmörgåsar och 1 000 kakor med vaniljsås!

Läs mera om gården på deras webbplatslänk till annan webbplats

Annica Bergman

Annica Bergman har arbetat med butikskommunikation i många år. Hon driver företaget Dekko Dekoration som erbjuder flera kurser om bland annat inredning och kommunikation i butik och cafe´. Annica var en uppskattad föreläsare på vår kurs om gårdsbutiker på Magda Gård 2017.

Läs mer 'Dekko Dekoration på deras webbplatslänk till annan webbplats

VAR: Landsberga Gård i Biskopskulla utanför Enköping

KOSTNAD: Besöket är kostnadsfritt. Mat och fika kostar 270 kr + moms

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 08 okt 2018

Kontakt