13 jun 2018 klocka 09.00 - 16.00

Seminarium om lokala åtgärdsprogram

Välkommen till ett seminarium om lokala åtgärdsprogram. Seminariet blir en inspirationsdag för dig som arbetar med eller kommer att arbeta med lokala åtgärdsprogram för bättre vatten.           

Lokala åtgärdsprogram kan användas både som ett verktyg för att följa miljökvalitetsnormer i vatten och som ett stöd i fysisk planering. Du får tillfälle att träffa handläggare från Länsstyrelsen i Stockholm som arbetar med olika bidrag för vattenvårdande åtgärder samt höra mer hur andra arbetat med lokala åtgärder för bättre vatten.

Seminariet är en del av projektet Rich Waterslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, och finansieras delvis av EU:s miljöprogram LIFElänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Målgrupper

Vi välkomnar alla intresserade kommuner, vattenvårdsförbund/föreningar, länsstyrelser, miljökonsulter, eller andra aktörer intresserade av verktyg för att följa miljökvalitetsnormer för vatten. Vi välkomnar deltagare från hela landet.

Hålltider

08.30 Registrering, kaffe/te och mingel.

09.00 Vi startar dagen.

11.30 Lunch

15:00 Dagen avslutas

ProgramPDF

Välkommen!

VAR: World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

KOSTNAD: Seminariet är kostnadsfritt. Vi bjuder på fika samt lunch. Vid avanmälan efter 8 juni eller uteblivet deltagande debiterar vi 500 kr per person. Du kan överlåta din plats till någon annan utan kostnad.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 08 jun 2018

Kontakt