Höga flöden i Södermanlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuell vädervarning.

ANDTS - material från Länsstyrelsen

Länsstyrelsen tar fram material om ANTDS som riktar sig till olika aktörer för att stödja det förebyggande arbetet. Här finns materialet samlat.

Material från Länsstyrelsen

Arabiska

Engelska

Kurdiska

Persiska, farsi

Somaliska

Spanska

Svenska

Tigrinska

Turkiska

En sammanfattning av kunskap och erfarenhet gällande strategiskt lokalt framgångsrikt förebyggande ANDT-arbete. Skriften riktar sig till beslutsfattare och strateger på lokal och regional nivå och syftar till att öka kunskapen kring framgångsrikt lokalt förebyggande arbete.

Nyhetsbrev om hälsofrämjande skolutveckling

Region Sörmland och Länsstyrelsen i Södermanland ansvarar gemensamt för ett nyhetsbrev som skickas ut fyra gånger per år. Brevet har fokus på ANDT, sexualitet och samlevnad och olika aspekter på hälsa/ohälsa. Vi presenterar våra egna aktiviteter och tipsar på vad som händer i länet och nationellt inom hälsofrämjande skolutveckling. Börja prenumerera Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hälsomässiga och sociala effekter av cannabis

En faktafilm om cannabis, baserad på en forskarrapport från WHO. Filmen riktar sig till föräldrar och andra viktiga vuxna i ungdomars närhet.

Studiematerial baserat på WHO:s Forskarrapporten i svensk version: https://www.lansstyrelsen.se/vastra-g... Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Landshövding

Beatrice Ask

Besöksadress

Stora Torget 13

Postadress

611 86 Nyköping

Organisationsnummer

202100-2262

Följ oss