06 feb 2020 klocka 09.30 - 15.30

Fokusträffar naturbeteskött

Betesplanering

Nöt- och fårköttsproducenter! Hur gynnar vi biologisk mångfald i naturbetsmarken samtidigt som kött av bra kvalitet produceras?

På uppdrag av Länsstyrelsen organiserar Hushållningssällskapet 4 fokusträffar på tema naturbeteskött. I programmet ingår bland annat: Ekonomi och marknad, Certifiering av naturbetsmarker, Inför betessläpp samt gårdsbesök.

Sista anmälningsdag var 15 januari, men det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig i efterhand. Kontakta i så fall Justina på Hushållningssällskapet, justina.olsson@hushallningssallskapet.se

 

OBS! Max 25 deltagare

Tors 6/2 Strängnäsöppnas i nytt fönster

Ons 22/4 Sparreholmöppnas i nytt fönster

Ons 23/9 Nyköpingöppnas i nytt fönster

Ons 11/11 Strängnäsöppnas i nytt fönster

Detaljerat programPDF

EU-logga

 

Aktiviteten ingår i Landsbygdsprogram för Sverige 2014–2020, som finansieras av EU och Svenska staten.

Vett och etikett kring Corona/Covid-19

Om du som anmäld deltagare känner dig förkyld eller har avvikande symptom så uppmanar vi dig att stanna hemma. På fältvandringen håller vi avstånd till varandra och hälsar inte på varandra fysiskt på något sätt. Behöver man nysa eller hosta görs detta i armvecket. Tack för visad hänsyn!

OBS! Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, därför kan aktiviteterna komma att ändras/ställas in på grund av Corona/Covid-19. Vi uppdaterar vår kalender på länsstyrelsens webbplats och meddelar dig som anmält dig till en aktivitet vid eventuella ändringar.

VAR: Strängnäs, Hushållningssällskapets kontor Sergeantstigen 5

KOSTNAD: Kostnadsfritt men kostnad för fika/lunch tillkommer.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 15 jan 2020

Kontakt