Risk för skogsbrand i Södermanlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Länsstyrelsernas webbplats lansstyrelsen.se vinner utmärkelsen Guldhanden 2018

Lansstyrelsen.se har mottagit priset Guldhanden 2018 i kategorin ”Bästa offentliga webbplats”. Priset delades ut den 23 oktober under SiteVisiondagarna i Örebro.

Juryns motivering löd:

”Vinnaren i kategorin bästa offentliga webbplats är en stor myndighet som förmedlar en stark känsla av service. De har skapat en användbar sajt som tar hänsyn till olika behov i olika landsändar. Dessutom är språket tydligt och konsekvent. Sajtens kapacitet prövades hårt under sommarens bränder – och klarade trycket. Grattis säger vi till Länsstyrelsen”.

– Vi är väldigt glada över att ha vunnit det här priset, det är en härlig bekräftelse på att vi är på rätt väg i vårt arbete med att utveckla länsstyrelsernas webbnärvaro, säger Tracy Lorentzon, produktansvarig för lansstyrelsen.se.

Länsstyrelserna lanserade i maj 2018 en helt ny webbplats där alla länsstyrelser samlades i en och samma webbplats. Service till besökaren är prioriterat på webbplatsen och målet för webbplatsen är att alla besökare effektivt och lätt kan lösa sin uppgift.

Guldhandsjuryn består av experter från olika områden inom webb samt representanter från SiteVision.

Andra nominerade i kategorin var Försvarshögskolan, Riksrevisionen och Tyresö kommun.

Läs mer om Guldhanden på Sitevisions webbplats Länk till annan webbplats.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Beatrice Ask

Besöksadress

Stora Torget 13

Postadress

611 86 Nyköping

Organisationsnummer

202100-2262

Följ oss