Publiceringsdatum: 23 maj 2018

Senast uppdaterad: onsdag 23 maj, 15.44

Nya lansstyrelsen.se

I dag lanserar vi vår nya webbplats. Med ny design, ett enklare språk och förbättrad struktur ska det bli enklare för dig att hitta det du söker.

– Vi har satsat på att få en webbplats där besökaren står i centrum och vi hoppas att våra besökare upplever nya lansstyrelsen.se som både bättre, tydligare och enklare, säger kommunikationschef Lina Andersson.

För att kunna förenkla har vi valt att skapa olika ingångar för våra olika målgrupper; privatlänk till annan webbplats, företaglänk till annan webbplats, föreninglänk till annan webbplats, lantbruk och landsbygdlänk till annan webbplats, stat och kommunlänk till annan webbplats samt besök och upptäcklänk till annan webbplats.

- Genom denna förändring kommer vi inte att behöva berätta allt för alla, utan kan istället skala av och bara berätta om just det som berör den aktuella målgruppen, fortsätter Lina Andersson.

En annan stor förändring är också att webbplatsen nu är responsiv och därigenom fungerar lika bra vare sig besökaren använder dator, mobil eller surfplatta.

Nya lansstyrelsen.se är byggd i webbpubliceringsverktyget SiteVision.

Kontakt