Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

I dag lanserar vi vår nya webbplats. Med ny design, ett enklare språk och förbättrad struktur ska det bli enklare för dig att hitta det du söker.

– Vi har satsat på att få en webbplats där besökaren står i centrum och vi hoppas att våra besökare upplever nya lansstyrelsen.se som både bättre, tydligare och enklare, säger kommunikationschef Lina Andersson.

För att kunna förenkla har vi valt att skapa olika ingångar för våra olika målgrupper; privat Länk till annan webbplats., företag Länk till annan webbplats., förening Länk till annan webbplats., lantbruk och landsbygd Länk till annan webbplats., stat och kommun Länk till annan webbplats. samt besök och upptäck Länk till annan webbplats..

- Genom denna förändring kommer vi inte att behöva berätta allt för alla, utan kan istället skala av och bara berätta om just det som berör den aktuella målgruppen, fortsätter Lina Andersson.

En annan stor förändring är också att webbplatsen nu är responsiv och därigenom fungerar lika bra vare sig besökaren använder dator, mobil eller surfplatta.

Nya lansstyrelsen.se är byggd i webbpubliceringsverktyget SiteVision.

Kontakt