Aktuella varningsmeddelanden i Södermanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

21 jun 2022 klocka 06.30 - 19.00

Bussresa till Slätte ekodag

Slätte Ekodag är en fält- och kunskapsdag helt inriktad på ekologisk odling. Följ med på vår bussresa!

Slätte Ekodag

Är en fältmässa i miniformat och en mötesplats för hela ekobranschen. Det brukar vara väldigt personligt, välordnat och späckat med intressanta programpunkter. Se vidare på Ekowebs hemsida ekoweb.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Du betalar anmälningsavgiften och anmäler dig själv till själva Ekodagen. Anmälan gör du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sista anmälningsdag till Slätte ekodag är 6 juni.

Studieresa från Sörmland

Länsstyrelsen i Södermanland står för resan som bekostas via Landsbygdsprogrammet. Vi åker i buss till Slätte och kommer fram utvilade och redo att ta oss an Ekodagen. På vägen hem har vi ekokollegor att dela nya kunskaper och tankar med.

Program

6.30 Avfärd Cirkel K Gnesta

7.30 Avfärd Biltemas parkering Katrineholm

10.00 Framme på Slätte Ekodag

15.00 Hemfärd

Ca 18.00 Tillbaka i Katrineholm, ca 19.00 tillbaka i Gnesta.

Anmälan

Resan kan bara anordnas om vi blir minst 10 deltagare. Antalet platser i bussen är begränsat, först till kvarn gäller, anmälan senast 14 juni. Anmälan sker till Anna Linnell: anna.linnell@hushallningssallskapet.se eller tel 070-5620272. Ange antal personer kontaktuppgift och var ni vill kliva på.

Målgrupp

Lantbrukare i Södermanlands län med ekologisk produktion.

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

    .

HS
VAR:
Slätte, Töreboda
KOSTNAD:
Resan är kostnadsfri för deltagarna, bekostas av Landsbygdsprogrammet. Inträde till ekodagen betalas på förhand av deltagarna själva.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
14 jun 2022

Kontakt