02 dec 2021 klocka 10.00 - 15.00

Hitta källorna till ditt landsbygdsföretag, fördjupningskurs

Gammal karta över gård

Bild: Lantmäteriet

I den här fortsättningskursen gräver vi djupare i källorna och arkiven för era besöksföretag.

Detta är en fortsättningskurs för er som deltagit i Ann-Charlott Hajdu-Rafis föreläsningar "Hitta källorna". Nu kommer vi att fördjupa oss i vad man kan hitta i arkiven som ni kan använda i berättelsen om era besöksföretag.

På förmiddagen gräver vi djupare i arkiven på internet. Efter lunch går vi tillsammans igenom vad man kan hitta i arkiven på just era besöksföretag och det finns möjlighet att ställa frågor. Innan kursen kommer ni att få ett kursmaterial med exempel från er fastighet som vi tittar på tillsammans.

Föreläsare

Ann-Charlott Hajdu-Rafis har lång erfarenhet av att arbeta med bl a kursverksamhet inom Landsbygdsturism och Ett Rikt Odlings landskap på Länsstyrelsen i Västra Götalands län.

Målgrupp

För dig som deltagit i Ann-Charlotts föreläsningar "Hitta källorna" och har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Praktisk information

Tid

Torsdag 2 december, kl 10.00-15.00, (lunchpaus 12-13)

Plats

Digitalt. Deltagarna kopplar upp sig via en länk och för bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator med kamera och stadig internetuppkoppling. Alla som kan bör använda headset för att både höra och höras bättre. Länken skickas ut till de anmälda.

Anmälan

Anmälan till Länsstyrelsen i Västmanland.

Kostnad

Kursen kostar 500 kr exklusive moms, faktureras i efterhand.

Frågor

Kontakta Kerstin Bjäresten Osmark, Länsstyrelsen i Västmanlands län kerstin.bjaresten.osmark@lansstyrelsen.se

VAR:
Digitalt via Skype
KOSTNAD:
500 kr
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
18 nov 2021

Kontakt