Aktuella varningsmeddelanden i Södermanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

10 nov 2021 klocka 09.00 - 12.00

Utbildning i att läsa och förstå bokslut

Mappar i en hylla

Välkommen på utbildning i att läsa och förstå bokslut!

Under utbildningen kommer vi att gå igenom grunderna i resultat-och balansräkning och ge er enkla verktyg för att se hur ett företag mår. Vi går också in på vanliga risker och varningssignaler, sätt att manipulera och försköna resultatet samt var man kan hitta information om både person och företag.

Utbildningen är en enkel och översiktlig genomgång för att läsa och förstå en årsredovisning, och är lämplig för den som snabbt vill lära sig att bedöma ett företags ekonomiska ställning.

Föreläsaren Markus Yngvesson har varit egenföretagare, konsult och rådgivare sedan 2007 och har bl.a. gjort uppdrag för Coop, Arla, Almi, Uppsala Innovation Center och Krinova Science Park och skrivit två böcker om företagande och försäljning.

Utbildningen är öppen för dig som arbetar som alkohol- eller tobakshandläggare på en kommun i Jönköpings, Södermanlands, Östergötlands eller Värmlands län. Utbildningen är kostnadsfri.

VAR:
Digitalt
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
08 nov 2021

Kontakt