07 okt 2021 klocka 13.00 - 14.30

Webbinarium - Informationsträff och frågestund om Klimatklivet

logotyp för Klimatklivet

Dags att förnya, förbättra och effektivisera? Välkommen till en informationsträff för dig som är intresserad av att söka investeringsstöd via Klimatklivet och har frågor du vill ha hjälp med.

Webbinariet riktar sig till dig som är intresserad av hur ditt företag eller organisation kan minska era utsläpp av växthusgaser genom energikonverteringar eller energieffektiviseringar. Vi ser att du till exempel representerar en industri eller ett fastighetsbolag. Under mötet informerar vi om vad Klimatklivet är, vilka som kan söka, vad du kan få stöd för, hur mycket stöd du kan få och hur du ansöker.

Vi diskuterar vilka behov som finns och vad just din verksamhet skulle kunna göra.

Det är länsstyrelserna i Södermanland, Västmanland och Uppsala län som tillsammans med Energikontoret Mälardalen bjuder in till en informationsträff och frågestund om Klimatklivet.

Program:

13.00–13.40 Vad kan Klimatklivet ge oss i vår investering?

Länsstyrelserna informerar om hur din organisation gör en ansökan till Klimatklivet, och vilken nödvändig information som behöver förberedas till ansökan. Vi ger exempel på några ansökningar.

13.40–14.00 Energikontoret i Mälardalen

Energikontoret Mälardalen går igenom ett par konkreta exempel på energikonverteringar. Energikontoret berättar även om vad företag och organisationer kan tänka på gällande energieffektivisering

14.00–14.30 Frågestund

Här finns det möjlighet att ställa frågor. Skicka gärna in frågor i förväg via anmälningsformuläret eller via e-postadressen: klimatklivet.vastmanland@lansstyrelsen.se

Kontakt:

Per Eriksson, Klimat- och energihandläggare Länsstyrelsen Västmanlands län
E-post: per.u.eriksson@lansstyrelsen.se
Telefon: 010-224 92 25

Var:
Digitalt möte via Skype, länk skickas ut ett par dagar innan mötet
Kostnad:
Ingen kostnad
Sista anmälningsdag:
05 okt 2021

Kontakt