Aktuella varningsmeddelanden i Södermanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

23 mar 2021 klocka 13.00 - 16.00

Ta bättre bilder med din mobil

för landsbygdsföretagare

-onlineföreläsning

En person håller upp en mobiltelefon och i displayen ser man ett brudpar i en kyrka

Foto: Erika Kvarnlöf

Är du landsbygdsföretagare och vill lära dig hur du tar bättre bilder med din mobiltelefon? I den här föreläsningen får du förutsättningarna för att marknadsföra ditt besöksföretag med fina bilder som du tagit med mobilen.

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Och idag finns alla möjligheter att med enkla medel ta fina bilder enbart med din telefon.

I denna föreläsning med Erika Kvarnlöf från Länsstyrelsen Västra Götalands län får du lära dig mer om hur du tar bra foto med din mobil.
Vi går igenom vad du ska tänka på när det gäller ljus, bakgrund, komposition och hur du kan redigera dina bilder med olika appar och program.

Du får även tips på vad du kan tänka på när det gäller bilder och sociala medier.

Erika Kvarnlöf har lång erfarenhet av att arbeta med sociala medier och kommunikation. På Länsstyrelsen i Västra Götalands län är hon bland annat redaktör för tidningen Jordbiten, sitter i redaktionen för Matlänets nyhetsbrev, sköter Matlänets Instagram och Facebook-sidan Landsbygd Västra Götaland.

Tid: Tisdag 23 mars, kl 13.00-16.00

Plats: Digitalt via Skype. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha en kamerafunktion samt stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Använd helst headset för att både höra och höras bättre. Länken skickas ut till de anmälda tillsammans med program och övrig kursinformation veckan innan föreläsningen.

Målgrupp: För dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen eller livsmedelsverksamhet och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Anmälan: Senast den 16 mars via anmälningsformuläret nedan. Max 20 deltagare. Vänligen respektera sista anmälningsdatum, vid för få deltagare kan aktiviteten komma att ställas in.

Kostnad: Onlineföreläsningen är kostnadsfri för deltagarna, aktiviteten bekostas av Landsbygdsprogrammet.

Har du frågor, kontakta Kerstin Bjäresten Osmark, Länsstyrelsen i Västmanlands län kerstin.bjaresten.osmark@lansstyrelsen.se

Anmälan till Länsstyrelsen i Västmanland>>


VAR:
Digitalt via Skype
KOSTNAD:
Kostnadsfritt för deltagarna, föreläsningen finansieras av Landsbygdsprogrammet
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
16 mar 2021

Kontakt