Risk för vattenbrist i Södermanlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

11- 18 feb 2021 klocka 09.00 - 16.00

HACCP

Bild med klossar och bokstäverna HACCP

Denna kurs, uppdelat på två tillfällen, är för både nya och etablerade livsmedelsföretag som har behov av att lära sig HACCP.

Kunskap och utbildning om HACCP är viktigt för alla som driver livsmedelsföretag. Det är en metod som ska säkerställa att företag förser sina konsumenter med säkra livsmedel genom att identifiera, bedöma och kontrollera risker inom sin verksamhet. Denna kurs fokuserar på det viktigaste delarna av HACCP. Undervisningen består av både praktiska och teoretiska moment.

Observera att kursen är två dagar och deltagande krävs på båda dagarna för att genomföra kursen. Du kommer erhålla ett diplom efter avslutad kurs som visar att du genomgått utbildning i HACCP.

Datum: 11 februari och 18 februari, 2021.

Tid: kl. 9:00 - 16:00. Lunchpaus kl. 12:00 - 13:00.

Plats: Digitalt via Zoom.

Målgrupp: För dig som driver eller vill starta ett eget livsmedelsföretag eller besöksföretag på landsbygden. Du är välkommen med anmälan om du är verksam i Uppsala, Västmanland, Stockholm, Södermanland eller Örebro län.

Kursledare: Per Nilsson från Profox.

Kursen genomförs i samarbete med det länsstyrelseöverskridande projektet Smakrik och blomstrande besöksnäring Länk till annan webbplats..

Antal kursplatser: 20 st.

Anmälan: Senast 4 februari 2021. Anmälan är bindande och kursavgiften debiteras om man uteblir utan att avanmäla sig. Eventuell avanmälan ska ske senast 10 februari 2021.

Anmälan till Länsstyrelsen i Uppsala>>

EU logotyp och Smakrik besöksnäring.
VAR:
Digitalt via Zoom
KOSTNAD:
Kursen kostar 500 kr exkl. moms per deltagare.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
04 feb 2021

Kontakt