Aktuella varningsmeddelanden i Södermanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

02 dec 2020 klocka 09.00 - 11.30

"Tillgänglighet skapar tillväxt för besöksnäringen"
Online-föreläsning

Vill du nå flera kunder och samtidigt öka lönsamheten genom att erbjuda en god tillgänglighet? På den här online-föreläsningen får du goda exempel, fakta och argument varför det är lönsamt att erbjuda en god tillgänglighet för alla.

Föreläsningen leds av Magnus Mattisson som är friluftsplanerare och tillgänglighetsrådgivare. Med som gästföreläsare deltar Lars-Göran Wadén som är konsult och utbildare i tillgänglighet- & bemötandefrågor och driver bloggen Livet rullar vidare.

Alla människor har olika behov. Vissa utformningar är nödvändiga för några, men är samtidigt bekväma för alla människor. Tänker man så även inom besöksnäringen blir det lönsamt att göra utformningar för alla.

Om föreläsarna
Magnus Mattisson är frilufts- och rekreationsplanerare samt tillgänglighetsexpert. Han har erfarenhet hur man utformar miljöer för fler människor, även utifrån de lagar och regler som gäller.
Magnus är en av rådgivarna inom Tillgänglighet för Smakrik och blomstrande besöksnäring.
Om rådgivningen och Smakrik och blomstrande besöksnäring Länk till annan webbplats.

Lars-Göran Wadén är konsult och utbildare i tillgänglighet- & bemötandefrågor och driver bloggen Livet rullar vidare. Nästan dagligen hjälper han kommuner, regioner, företag och föreningar genom att göra deras verksamheter mer tillgängliga för fler.

Tid: Onsdag 2:e december, kl 9.00-11.30.

Plats: Digitalt. Länk skickas ut till deltagarna via mejl dagen innan.
För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator med stadig internetuppkoppling.

Målgrupp: För dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Har du frågor, kontakta Kerstin Bjäresten Osmark, Länsstyrelsen i Västmanlands län  kerstin.bjaresten.osmark@lansstyrelsen.se, eller föreläsaren Magnus Mattisson magnus.mattisson.mm@gmail.com.

Anmälan till Länsstyrelsen i Västmanland>>

 

Loggor för Länsstyrelserna, smakrik besöksnäring och EU- jordbruksfonden
VAR:
Onlineföreläsning
KOSTNAD:
Kostnadsfritt för deltagarna, aktiviteten finansieras av Landsbygdsprogrammet.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
29 nov 2020

Kontakt