Aktuella varningsmeddelanden i Södermanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

23 okt 2020 klocka 09.00 - 16.00

Ull som affärsidé – Ledarskap –­ Att leda sig själv

Ull som affärs idé

Att leda sig själv i ett eget företag kan vara en större utmaning än man tror. Det är viktigt med både självkännedom och självledarskap för att man ska kunna nå sina mål och skapa hållbara och lönsamma företag.

Den här kursen riktar sig till dig som är landsbygdsföretagare och bedriver en mindre verksamhet, eller som vill starta ett eget företag på landsbygden där ull har en central roll i din verksamhet.

I den här kursen kommer du lära dig mer om dig själv och utforska dina egna beteenden, starka och svaga sidor, och hur man möter och kommunicerar med andra för att lyckas bättre med samarbeten och kommunikation. Kursen ger dig konkreta verktyg för att hjälpa dig i ditt företagande.

Under dagen får du lära dig bland annat detta:

  • Identifiera tids- och energitjuvar
  • Planera och prioritera
  • Skapa struktur
  • Sätta gränser
  • Hur konflikter förebyggs

Kursen genomförs digitalt via Zoom och leds av Elisabeth Andersson Brinckmann från Viljalysa. Dagen varvar föreläsningar och gruppdiskussioner i både mindre och större grupper. Kursen är anpassad för att fungera bra digitalt för dig som deltagare. Mitt på dagen är en längre lunchpaus inplanerad men även kortare pauser sker under dagen för att bibehålla engagemang och en god pedagogik.

Kursen följs av två kurser till som man med fördel kan kombinera med denna. Att leda andra den 12 november samt Att leda företaget den 3 december.

Plats: Digitalt via verktyget Zoom. Medverkan kräver en viss förberedelse för att det ska fungera tekniskt, du kommer få hjälp och coachning med detta.

Målgrupp: För dig som driver eller vill starta ett eget företag kring ull och får på landsbygden. Företag verksamma i Uppsala län har förtur till platserna men du är välkommen med anmälan om du är verksam utanför länet. Du får besked om du inte får en plats.

Anmälan: Senast 20 oktober 2020. Anmälan är bindande och kursavgiften debiteras om man uteblir utan att avanmäla sig. Eventuell avanmälan ska ske senast 20 oktober.

EU - Jordbruksfonden, logotyp.
VAR:
Digitalt via verktyget Zoom. Medverkan kräver en viss förberedelse för att det ska fungera tekniskt, du kommer få hjälp och coachning med detta.
KOSTNAD:
Kursen kostar 500 kr + moms per deltagare
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
15 okt 2020

Kontakt