Aktuella varningsmeddelanden i Södermanlands länJust nu är det flera vädervarningar i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

13 maj 2020 klocka 10.00 - 15.00

Marknadsför ditt besöksföretag med Storytelling

Välkomna till en digital kursdag i Storytelling med Kistone AB.

Kursen kommer bland annat att innehålla vikten av den äkta berättelsen, vad innebär det att arbeta med storytelling och hur kan man omsätta berättelser, visioner, strategier och idéer till konkreta, lönsamma upplevelser genom storytelling.
Katarina Tideström och David Anthin från Kistone leder kursdagen som kommer att vara en kombination av föredrag och workshop.
Kistone är även rådgivare inom Storytelling i satsningen Smakrik och blomstrande besöksnäring.

Tid: Onsdag 13:e maj, kl 10.00-15.00 med en timmes lunchpaus

Plats: Deltagarna kopplar upp sig via en länk och för bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha en kamerafunktion samt stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Alla som kan bör använda headset för att både höra och höras bättre. Länken skickas ut till de anmälda tillsammans med program och övrig kursinformation i god tid innan kursstart.

Målgrupp: För dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Kostnad: Kursen kostar 500 kr +moms. Faktureras i efterhand.

Har du frågor, kontakta Katarina Tideström på Kistone AB; katarina.tidestrom@kistone.se, 0705-358680 eller Kerstin Bjäresten Osmark, Länsstyrelsen i Västmanlands län  kerstin.bjaresten.osmark@lansstyrelsen.se, 010-2219411.

 

Anmälan till Länsstyrelsen i Västmanland>>

 

Loggor för Länsstyrelserna, smakrik besöksnäring och EU- jordbruksfonden
VAR:
Digitalt
KOSTNAD:
500 kr +moms
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
06 maj 2020

Kontakt