Aktuella varningsmeddelanden i Södermanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

25 mar 2020 klocka 13.00 - 17.00

Inställd - En introduktionskurs i att starta livsmedelsverksamhet

En introduktionskurs för företag som vill lära sig grunderna för att starta livsmedelsverksamhet. Du får lära dig mer om livsmedelssäkerhet och livsmedelslagstiftning samt vad du ska tänka på i utformningen och planeringen av din livsmedelslokal liksom vilka tillstånd som behövs.

Kursen innehåller bland annat grundläggande information om livsmedelslagstiftningen, vilka tillstånd som kan behövas, vilken kontrollmyndighet som är aktuell och vad du ska tänka på i utformningen av din livsmedelslokal med tanke på flöden och val av olika material på väggar, golv och inredning. Kursen har en allmän inriktning och vänder sig därför till alla olika typer av livsmedelshantering.

Målgrupp: För dig som driver eller vill starta ett eget livsmedelsföretag på landsbygden. Företag verksamma i Uppsala län har förtur till platserna men du är välkommen med anmälan om du är verksam utanför länet. Du får besked om din plats vid sista anmälningsdag.

Program för dagen kommer senare.

Anmälan: Senast 16 mars 2020. Anmälan är bindande och kursavgiften debiteras om man uteblir utan att avanmäla sig. Eventuell avanmälan ska ske senast 20 mars.

VAR:
Green Innovation Park, Uppsala.
KOSTNAD:
Kursen kostar 500 kronor plus moms per deltagare.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
16 mar 2020

Kontakt